Ето какво правим на нашите практики

Класове

Виняса Йога е твоето пътешествие към хармония, сила и вътрешно спокойствие. Именно чрез плавните движения, съобразени с темпото на дъха, практика се превръща в изживяване, което се случва само на теб. И то е различно всеки път, благодарение на темите и осъзнаванията, които задаваме в началото на класа.

Корпоративна йога

Една програмата разработена целенасочено за здравето и благополучието на служителите на Вашата компания, с цел да се подобри концентрацията, продуктивността и креативността, както и освобождаване от стреса и напрежението от ежедневния работен ритъм.

Събития

Тематичните събития на открито, предлагат така търсената хармония между откъсване от градската и позната среда, и гмуркане в дълбините на непознатото, което не рядко те отвежда към най-съкровените ти желания, личен растеж и себеосъзнаване. Природа, храна, атмосфера, хора, практики... идилия.

Отзиви

 • Катрин Иванова
  Всяка практика и ритрийт, организирани от Дени са толкова прекрасни и зареждащи, че дори и да не се чувствате добре, ще успеете да си намерите нещо, което да ви доближи до вашата идилия. Благодаря ти, Дени, за това, което правиш и за това, че винаги оставяш частичка от себе си, за да ни накараш да се почувстваме по-заредени и по-близо до себе си!

  Катрин Иванова

 • Мария Алиманска
  Йогата, медитациите и разговорите с Дени се превърнаха в любим начин да се грижа за себе си, да се чувствам добре, както физически, така и емоционално. Когато тези неща се комбинират едно с друго в продължение на няколко дни , рецептата за щастие е готова. А, когато се добавят и уникалните хора, с които Дени ни събира, техните различни истории, виждания и усмивки- ето това вече е "десерт" , от който всеки би имал нужда! "Десерт", който ти дава възможност да се откъснеш от ежедневието си (точно да ретрийтнеш), да се забавляваш с нови хора, да се чувстваш и здрав, и гъвкав, и можещ, и щастлив. "Десерт", който те зарежда с положителни емоции и пълни душата ти! С една дума ИДИЛИЯ, с две- МОЯТА ИДИЛИЯ❤️Горещо препоръчвам!

  Мария Алиманска

  ~ за Ритрийт "Rest-Treat You Lead"
 • Десислава Тонева
  Да се откъснеш за малко от заобикалящият свят, от забързаният ритъм в който препускаш, да се обърнеш към себе си и да откриеш от какво точно имаш нужда в точния миг. Това е магията, която се случи в този невероятен ритрийт с невероятната Дени-зареждаща и бликаща светлина и усмивка!

  Десислава Тонева

  ~ за Ритрийт "Rest-Treat You Lead"
 • Таня Тракова
  Идилията е навсякъде около нас, но Дени е тази, която ми помогна да отворя по-широко очите си.

  Таня Тракова

 • Десислава Киркова
  Всяка среща с Дени е вълнуваща, запомняща се и оставяща следа! Щастие е да се докоснеш до човек като Дени, който е извървял дълъг и нелек път, докато открие истинското си призвание! А то е не просто "йога" - модерна и комерсиална, в която масово се е превърнала в последните години! Практиките на Дени са дълбоки и хранещи не само тялото, но и душата. От онези, които те докосват и ти помагат да достигнеш до дълбините на вътрешния ти свят, който разкрива палитра от емоции и неподозирани съкровища! С благодарност за вчера, днес и утре! 🙏

  Десислава Киркова

 • Деси Белчева
  Всички събития, организирани от теб, в които съм участвала, са били точно това, от което имам нужда дори без да съм го осъзнавала. Старанието, което влагаш, във всеки детайл, в цялостната концепция, дори в "извънкласните" занимания - всичко е добре обмислено, изпипано и правилно подбрано, за да засили и допълни емоционалното изживяване. Храниш много повече душата от колкото тялото, но и него не пренебрегваш. Искрени благодарности за труда, усилията и емоцията, които влагаш!

  Деси Белчева

 • Илина Вълчева
  Прекрасна Дени, след всяка твоя медитациия човек се чувства прероден, изпълнен с щастие и спокойствие. Гласът ти, енергията и начина, по който предаваш цялата тази енергия на останалите, са уникални! Благодаря, че те има и че създаде това място, където да откриваме тези ценни дарове за душата. ❤️

  Илина Вълчева

 • Златина Богомилова
  Дени е изключително мила и грижовна дама. Йога практиките с нея са като приказка, която те води през романтични поляни с цветя и те изпълва със спокойствие и доброта. Благодаря ти Дени за грижата и отношението!

Ако смяташ, че това е за теб


Каня те да се присъединиш към следващото ни събитие и да изживееш йога по един незабравим начин.