Най-големите съкровища в живота се съдържат в най-обикновените моменти.

 

Мечтай за големи неща. Започни с малки крачки. Сега.

Здравей, аз съм Дени!

Деница Митрева (Дени)

Здравейте, аз съм Деница Митрева, но всички ме познават като Дени.
 
Моето пътуване в йога започна през 2013-та година и от тогава тя стана неразделна част от живота ми.
 
През 2018-та година реших да споделя своята страст към йога и като учител. Този опит промени моят живот и ме научи как да помагам на другите да намерят баланс и благополучие чрез тази древна практика. През годините животът ме доведе до Австралия, където работих и учих. Именно там имах възможността да срещна учители от цял свят, които ме вдъхновиха да задълбоча личната си практика. Любопитството ми към това изкуство растеше с всеки изминал ден, и с времето се засили страстта ми към стилове като Виняса, Хатха и Ин йога. Именно Виняса Флоу се превърна в основата на моята преподавателска практика.
 
В последствие, личната ми история и път ме отведоха към прекрасния остров Бали, където завърших сертификационен курс по Ащанга-Виняса йога. Това беше вдъхновяващо преживяване, което изгради допълнителни знания и умения в практиката ми. Но знаех, че това е само началото. С времето интересът ми към различни стилове на йога се разшири и започнах да изучвам Ин йога, Хатха йога, Йога терапия, Пранаяма, Звукова терапия и Мобилност.
 
Този разнообразен подход ми позволява да се адаптирам към индивидуалните нужди на моите ученици и да предоставя разнообразни практики за здраве и благополучие. Продължавам да насърчавам личния си растеж и развитие като йога учител, като посещавам разнообразни обучения и уъркшопи. Неспирната жажда за знание ме поддържа мотивирана да предоставя на учениците си най-доброто в сферата на йогата и грижата за себе си.
 
С моята помощ, надявам се да можете да откриете пътя към физическо и умствено равновесие, както и да откриете своята собствена йога практика.
Очаквам с нетърпение да се срещнем и да споделя моменти на спокойствие и развитие с вас.
 
Нека заедно изследваме красотата и силата на йога!

Тук съм, за да ти помогна

Пътят в йога е приятен и за това споделям с теб моя личен опит.

На сайта ще откриеш медитации и видео уроци за по дълбока релаксация.

Както и индивидуални съвети, за които съм на линия по всяко време.